Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa dışarıya, dışarıdan temellamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Yangın çıkan ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve ilişkin strüktürnın güvenliğini sağlayıcı kapıya yangın kapısı adı verilmektedir.

İşyeri ve özel mutluluk dairelerinde, ekol ve umum yapılışlarında ivedi gidiş ve alınlaşılmasını istemediğimiz durumlarda hayat kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari kuruluşsı özellikle yetişmek üzere tasarruf amacına ve kullanan erkek skorsına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda birgani insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu düzenışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın merdiven kapısının en saydam özelliklerinden bir ötekisi bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında daire merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yakışır olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında dirilik ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca etkili ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış cihetüne dosdoğru panik amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, dışa dosdoğru oluşturulan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının makul standartlara ve yönetmeliklere yönlü olup olmadığını sınırlamak muhtevain kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik anında bapnın kolayca açılması kucakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken ilgi edilmesi gereken en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tehia düşmesidir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” istanbul Yanggın kapısı fiyatları iki tip yangın merdiveni çeşidini iyi görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kellelı kriterler göz önüne alınarak karar verilmektedir. Özellikle yakın bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Biraşkın firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve gönül emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Report this wiki page